Dodaj swój komentarz
Treść*:
Podpis*:

* - pola obowiązkowe

Geoblog.pl    panstwosrodka2012    Podróże    Państwo środka od środka    Znowu na rowerach
2012
paź

Znowu na rowerach

Chiny
Chiny, Yangshuo

Dzisiaj tak jak w poniedzialek pojecjalysmy do Yangshuo. Wypozyczylysmy rowery ( 1oy czyli 5 zl za dzien) i na sprzecie bez przezutek pognalysmy w gory. Wspeielysmy sie na szczyt Moonlight hill skad roztaczal sie przepiekny widok na pasma gorskie i miasteczko Yangshuow dolinie. Potem juz zboczylysmy z trasy i wloczylysmy sie miedzy polami ryzowymi nad rzeka li.

Magdzioł
Magdzioł - 2012-10-25 15:53
No, no, widzę, że gorąco, prawie wszystkie mają krótkie spodenki. W Gda. niestety trochę... zimniej.
Pozdrowienia!!!!

N.St.Dziadkowie - 2012-10-26 01:20
Dziękujemy za dalsze wiadomości i piękne zdjęcia.Cały czas jesteśmy z wami.Już chyba nie planujecie zwiedzań,bo to czas na trochę odpoczynku przed długotrwałą podróżą.ŻyczymyWam wszystkiego najlepszego ,przyjemnej i szczęśliwej podróży.Bardzo czekamy na Was. U nas jest dziś zimno - osiem stopni - i dalsze dni też chłodne.pa pa.-

N.St.Dziadkowie - 2012-10-26 17:30
Nasze Kochane Podróżniczki - nie wiemy czy jeszcze odczytacie nasze pisemko.Otóż dziś jest u nas bardzo zimno = nawet grudki śniegu pokazały się na ulicy.Nie wiemy w co się ubierzecie?- pomyślcie - bo do niedzieli napewno pogoda się nie zmieni.Serdecznie pozdrawiamy i życzymy szczęśliwej podróży.

N.St.Dziadkowie - 2012-10-26 17:30

tatus
tatus - 2012-10-26 17:56
a na Chelmie dla odmiany ciepło, z rana co prawda ziab w zlotych lisciach, ale za to w poludnie wypasanie w ogrodku:) Troche zimna nie zaszkodzi,
a i zima mozna na rowerach!

zwiedzili 0.5% świata (1 państwo)
Zasoby: 18 wpisów18 68 komentarzy68 124 zdjęcia124 0 plików multimedialnych0

Nasze podróże